3 zile de curs gratuit online – Dansul Energetic -26+27+28 septembrie

Asa cum v-am anuntat deja, o sa urmeze un curs de dans energetic gratuit, timp de 3 zile, online.

Timp de 3 zile da-mi voie sa te conduc intr-o calatorie catre sinele tau, catre cine esti tu cu adevarat, catre ceea ce simti in interiorul tau.

Pe 26 septembrie va incepem cursul. Yey!

M-am tot gandit cum sa il concep, ce sa transmit, ce ai avea tu cel mai mult nevoie astfel incat sa ii simti puterea lui in profunzime asa ca l-am construit cu cate 2 intalniri, una dimineata la ora 09,00 si alta seara la ora 21,00. Acestea sunt orele Belgiei. Ca sa te orientezi  mai bine orele pentru Romania sunt: dimineata 10,00 si seara 22,00.

O sa vezi ca am pregatit pentru tine foarte multe bonusuri. Acestea au rolul de a iti tine atentia si interesul pe curs. Da, vreau sa te atrag in cursul acesta. Vreau sa te conving sa il parcurgi pentru ca sunt foarte sigura de puterea lui.

Sunt sigura ca vei experimenta una dintre cele mai simple si profunde metode de relaxare. Si sunt sigura ca tot ce veii primi de la mine si prin mine se va aseza in tine fix asa cum ai tu nevoie acum.

Si ma mai bazez pe experienta mea de instructor in dans, de peste 10 ani deja. 

Dar nu acestea sunt motivele cele mai importante pentru care vreau sa participi. 

Cel mai important dintre ele este faptul ca tu vei avea la finalul acestui curs:

Partea teoretica:

  • Ce este si ce nu este dansul energetic.
  • 1 PDF cu tot ce ai nevoie sa stii despre tehnica afirmatiilor pozitive
  • 1 PDF cu exercitiul de conectare minte- inima.
  • 1 PDF cu descrierea celor 3 tipuri de dans energetic pe care le vom face.

Partea practica:

  • Vei sti cum sa iti faci singura afirmatiile tale pozitive.
  • 1 exercitiu practic de conectare minte – inima.
  • 1 exercitiu practic de respiratie pe care il poti folosi in orice moment.
  • 3 tipuri de dans energetic pe care le poti folosi in scopuri precise.

In total vei primi 7 bonusuri 🙂

Daca inca nu ai primit si pe email acest masaj asta este pentru ca mi-a luat ceva timp sa imi adun ideile despre curs si mai am de lucrat la niste detalii care tin de setarile newsletter-ului. Asta e, fac si eu cat se poate si cum se poate. Va spuneam eu zilele trecute ca imi cam prind urechile in tehnologia asta digitala.

Daca ajungi pe site-ul meu si vrei sa te abonezi direct de aici sa stii ca nu se va putea. Nu stiu ce se intampla dar newsletter-ul acesta pur si simplu nu vrea sa mearga. Poate ma ude acum ca l-am vorbit de rau si se pune pe treaba. Metoda sigura de abonare ramane de-ocamdata pe link-ul de mai jos:

https://dashboard.mailerlite.com/…/65759680794724033/share

Iata structura cursului gratuit:

Ziua 1

In prima zi, la 09 dimineata, vom avea o intalnire de prezentare a dansului energetic. Va dura maxim o jumatate de ora si la finalul ei poti sa pui intrebarile pe care le ai. 

Bonus, vom face impreuna un exercitiu de respiratie.

Tot in prima zi ne vom intalni seara, la ora 21,00 ca sa facem impreuna primul tip de dans energetic.

Bonus, vei primi un playlist cu muzica pe care o voi folosi in aceste 3 zile.

Ziua 2

In ziua a 2a ne vom intalni iarasi dimineata la ora 09,00 si iti voi impartasi tot ce stiu eu pana in prezent despre tehnica afirmatiilor pozitive. Cum sa le alegi, care sunt cele potrivite pentru tine, care sunt primele cele mai importante pe care e bine sa le faci, cum sa le faci,de cate ori, cat timp, cum sa le retraiesti astfel incat sa ajungi sa le experimentezi cu adevarat.

Bonus vei primi un pdf cu toata informatia pe care o voi transmite in curs, astfel ca vei avea sintetizat tot ce ai nevoie sa stii despre tehnica afirmatiilor pozitive.

Seara, ne intalnim din nou la ora 21,00  si incheiem ziua cu al doilea tip de dans energetic

Bonus vom face un exercitiu de conectare minte – inima. Acest exercitiu este creat de catre terapeuta mea si, cu acordul dumneaei va ajunge acum si la tine.

Bonus 2 vei primi acest exercitiu pe hartie, ca sa il ai la indemana pentru oricand ai nevoie.

Ziua 3

Ziua a3a dimineata, la ora 09,00 va fi despre reintregire. Vom face impreuna o meditatie creata de catre mine cap coada. Este o meditatie ghidata, extraordinara care a venit catre mine ca sa deblocheze inca o etapa din viata mea. 

Bonus, vei primi aceasta meditatie pe email ca sa o folosesti ori de cate ori ai nevoie.

Seara ne intalnim pentru al 3 lea tip de dans energetic.

Bonus vei primi un pdf cu descrierea celor 3 tipuri de dans practicate astfel incat sa le poti face ori de cate ori vrei tu.

CUM SUNA TOT CE AI CITIT PANA ACUM?

In zilele urmatoare vei primi pe email mai multe informatii despre tipurile de dans energetic pe care le vom face si despre bonusurile pe care vreau sa ti le ofer. 

Pana atunci inscrie-te la cursul acesta gratuit aici:

https://forms.gle/VBTJwWkgUpjUjXcT8

Leave a Comment

Your email address will not be published.