Unul dintre cele mai asteptate momente ale petrecerii este dansul mirilor.

Primul lucru pe care si-l doreste un cuplu, cand vine vorba despre dansul mirilor, este sa nu se incurce iar dansul lor sa fie unul reusit.

Pentru ca acest lucru sa se intample este nevoie ca mirii sa fie cat mai relaxati pe durata dansului. 

Pentru ca acest lucru sa se intample este nevoie ca ei sa stie foarte bine  ce au de facut. 

Pentru a ajunge acolo este nevoie ca ei sa se pregateasca inainte si sa invete o coregrafie pentru dansul lor de nunta.

Aici intervine profesorul de dans cu experienta lui si care reuseste sa creeze o coregrafie care sa puna cuplul in valoare.

Acestea sunt, in mare, ingredientele de care veti avea nevoie. 

Dansul Mirilor pregatit dinainte se realizeaza in numarul de sedinte ales, timp in care cuplul isi insuseste toate notiunile de care are nevoie. 

In realizarea unei coregrafii de nunta, implicarea, comunicarea, repetitia sunt etapele cele mai importante. 

Exista mai multe tipuri de coregrafii in functie de stilul de dans si de numarul de sedinte ales. 

De exemplu, in 3 sedinte puteti realiza un dans simplu si elegant iar acest lucru va va da curajul si relaxarea de care veti avea nevoie pentru a reusi. 

In 5 sedinte puteti avea un dans mai complex ce va contine mai multe elemente (pasi si figuri de dans).

In principiu, cu cat complexitatea dansului creste cu atat creste si numarul de sedinte insa se poate sa fie nevoie de un numar de sedinte mai mic sau mai mare in functie si de relatia voastra cu dansul, timpul avut la dispozitie pentru repetare etc. 

De exemplu aceeasi coregrafie poate fi realizata de catre un cuplu in 3 sedinte iar de catre un altul in 5 sedinte. 

Daca mirii isi doresc un colaj de 2/ 3 melodii sunt necesare minim 5 sedinte. 

Numarul de sedinte nu va este impus insa un minim de 3 este recomandat. 

Indiferent de tipul de coregrafie ales ori de numarul de sedinte este important sa stiti ca sunteti pe maini bune si ca la final veti avea un dans al mirilor reusit.

Dupa primirea formularului la scurt timp veti primi o invitatie pentru a ne intalni online o jumatate de ora  pentru a pune la punct toate detaliile si pentru a ne cunoaste.

 

Repetitii:  Koekelberg, Bruxelles

Tinuta comfortabila + incaltamintea pe care o veti purta la petrecere (daca este posibil) sau un model cat mai apropiat + crinolina (daca este cazul).

Pret: 70,00/ sedinta

O sedinta dureaza o ora.

Daca nu primiti raspuns de la mine in 48 de ore sau daca aveti nevoie de o coregrafie urgent ma puteti contacta la: 04922215

Uite ce spun clientii

Violeta est une très bonne prof de danse car elle est à l’écoute, sympathique et très professionnelle ! La choré qu’elle a fait pour notre mariage était magnifique et adaptée à notre niveau. De plus, le prix est très compétitif. A conseiller !
Sébastien Wéron
Avec Violeta nous avons pu apprendre rapidement une chorégraphie nous convenant parfaitement pour notre mariage. Elle a pu nous proposer quasi immédiatement une danse simple et agreable! Merci pour tout, Violeta!
Marta & Tonguy
Recomandam cu incredere Violeta Cernat pentru dansul mirilor. Da dovada de profesionalism, punctualitate si un raport de calitate- pret foarte bun!
Aurelia & George
Violeta Cernat, coregraf profesionist. Apelati cu incredere. Servicii de cea mai buna calitate. Nu veti fi dezamagiti;
Mirela Neacsu
Une professionnelle à l'écoute, qui crée une chorégraphie et l'adapte avec vous si vous le souhaitez. Nous avons été enchantés du résultats pour notre mariage. En 6h de cours, une danse qui nous plait et nous correspond. Un très bon rapport qualité/prix, dans Ia bonne humeur.
Alexandre Stroobants
Recomand cu incredere Violeta Cernat! Te ajuta in toate miscarile, iti explica clar si cu multa rabdare! Coregraf bun in orice tip de dans! Multumim frumos, Violeta pentru coregrafie si colaborarea pe care am avut-o!
Ecaterina & Serghei