Dansurile energetice de aprofundare- 10 decembrie, Belgia

Dragi cautatori ai starii de bine si de prezenta, va invit la urmatoarea etapa a CURSULUI DE DANS ENERGETIC, etapa a2a in care veti invata dansurile energetice de aprofundare.

Energia creatiei noastre vine de la cei 7 centri energetici iar in acest scop, dansurile de aprofundare, 7 la numar, sunt atribuite fiecareia dintre cele 7 chakre.

Iata care sunt cele 7 dansuri de aprofundare

1. Dansul de impamantare

(dans yin) – sustine primul centru energetic ;

2. Dansul relatiilor

(dans yang)- sustine centrul energetic nr 2 ;

3. Dansul pendular

(dans yang) – sustine cel de-al treilea centru energetic ;

4. Dansul globului de lumina

(dans yin) – sustine al 4lea punct energetic ;

5. Dansul angelic

(dans yin) – sustine al 5lea punct energetic ;

6. Dansul intentiilor

(dans yin) – sustine al 6lea punct energetic ;

7. Dansul copacului

(dans yang) – sustine al 7lea punct energetic .

Structura cursului

Cursul dureaza 3 ore si cuprinde:

♨️ Prezentarea celor 7 tipuri de dans energetic si beneficiile lor ;

♨️ Ce sunt mudrele si prezentarea a 12 mudre.

Recuzita

 1. Un covor de sport/ o paturica
 2. O esarfa/ ochelari de somn

Se ofera din partea casei:

 • Ceai/ cafea/ apa
 • Aromatizare cu uleiuri esentiale doterra
 • Testare uleiuri esentiale Doterra

Bonusurile

Asa cum te-am obisnuit deja, vor fi si bonusuri, yei! Asta inseamna ca pe langa structura dansului voi oferi si 2 bonusuri. Acestea sunt:

 1. Cartea puterea cunoasterii in format PDF ;
 2. PDF cu “Tehnica afirmatiilor pozitive”.

Aceasta etapa a cursului (dansurile de aprofundare) incepe:

 • Pe 10 decembrie ;
 • Breughelpark 45, 1731 Zellik
 • Program: 11.00 – 14.00
 • Contributie: 40.00 euro
 • Maxim 8 participanti

Afla in continuare cateva caracteristici pentru fiecare tip de dans in parte

1. Dansul energetic de impamantare

Este un dans de tip YIN si sustine primul centru energetic (aflat la baza coloanei vertebrale). Conform conceptelor medicinei traditionale chineze si a teoriilor lansate de fizica cuantica, majoritatea suferintelor grave sunt declansate de catre dezechilibrele energetice care intervin in relatia cu pamantul. Prin acest tip de dans noi ne orientam atentia catre pamant si *cream o relatie frumoasa si armonioasa cu pamantul armonizand energiile care vin de la pamant. Energia pamantului reprezinta *suport atat pentru planurile noastre materiale cat si pentru intarirea legaturilor cu resursele genetice pe care le primim de la neamul nostru.

2. Dansul relatiilor

Este un dans de tip YANG si corespunde chakrei nr 2 (centrul planului relational, aflat in zona ovarelor). Relatiile interumane sunt a2a sursa de energie subtila, dupa cele care vin din univers si au darul de a echilibra raportul dintre energiile cerurilor si a pamantului. Prin dansul energetic al relatiilor vom cauta sa taiem stringurile si sa generam acele fluxuri de energii care sa ne echilibreze in raport cu cele 2 surse, cerul si pamantul. Stringurile sunt acele forme de energie care dezechilibreaza cele doua forme de energii care vin din cer si din pamant. Este benefic *atunci cand suntem in conflict cu cineva, *atunci cand avem nemultumiri fata de o anumita fiinta sau un fenomen, *atunci cand suntem obositi, anxiosi sau suferinzi, *atunci cand ne dorim sa generam un program un program de viata nou, * amplifica campul energetic al tuturor celor 7 chakre.

3. Dansul pendular

Este un dans de tip YANG si sustine chakra numarul 3- chakra plexului solar sau centrul vointei, care se afla in zona stomacului, acolo unde se manifesta toate emotiile noastre. Beneficiile lui: *pentru misiunea noastra in aceasta viata, * amplifica campul energetic al tuturor celor 7 chakre, *intinerire, * dilatarea sau comprimarea timpului, *ne conectam la valorile sanatoase din univers indeplinindu-ne astfel misiunea vietii.

4. Dansul globului de lumina

Este un dans de tip YIN si sustine cel de-al 4lea centru energetic, chakra inimii, (centrul iubirii) care este in zona inimii. Prin acest dans amplificam propria energie care se unifica cu energiile universului. In timpul dansului, vortexul energetic care se formeaza intre palmele noastre antreneaza mai intai energiile de la nivelul bratelor si apoi se transmite in intreaga noastra fiinta. Palmele nostre au un *imens potential de a genera energie. In acest scop numeroase terapii au fost dezvoltate, dintre care cea mai cunoscuta este terapia Reiki. Prin miscarile din timpul dansului globului de lumina suntem *sursa de vindecare pentru fiinta noastra si *devenim sursa de vindecare pentru mediul in care traim.

5. Dansul angelic

Este un dans de tip YIN si sutine cea de-a 5a chakra, (chakra gat), centrul comunicarii mentale. Ingerii sunt entitati energetice mentionate in cele mai multe curente spirituale. Ei au calitatea de a ne ajuta sa *ne imbunatatim calitatea vietii si sa trecem cu bine provocarile vietii. Prin dansul globului de lumina noi chemam cat mai multi ingeri sa ni se alature *in demersurile noastre si sa ne ajute cu *orice provocare sau suferinta am avea.

6. Dansul intentiilor

Este tot un dans de tip YIN si sustine al 6lea centru energetic, chakra al 3lea ochi (centrul comunicarii intuitive) care se afla centrul fruntii. Unul dintre cele mai importante modalitati prin care putem patrunde in planurile extrasenzoriale este darul intuitiei. Marele savant Albert Einstein a facut urmatoarea afirmatie: “Singurul lucru care este cu adevarat valoros este intuitia”. Dansul intentiilor este construit astfel incat sa lucreze cat mai bine intuitia. La nivelul fruntii, in cutia craniana, se afla glanda pituitara. In aceasta zona a corpului se colecteaza cea mai mare parte a informatiilor care vin din univers, de aceea zona fruntii este denumita centrul intuitiei. Avand darul intuitiei *ne dam sansa sa traim din ce in ce mai bine. Intentia este cea mai puternica forta de atractie a fenomenelor energetice din univers. O energie nemarcata cu intentie ramane inerta in univers. Prin dansul intentiilor: * amplificam in mod eficient energia creatiei, *construim in univers noi structuri de sustinere a vietii, *stimulam cresterea puterii umane in planurile extrasenzoriale.

7. Dansul copacului

Este un dans de tip YANG si sustine cel de-al 7lea centru energetic, chakra coroana (centrul comunicarii spirituale) care se afla in crestetul capului. Starea de suferinta a sufletului se manifesta pri aparitia blocajelor in partea superioara a corpului fizic si anume la nivelul gatului si capului. Dansul copacului este recomandat *pentru durerile de cap (10 minute de dans amelioreaza considerabil durerile de de cap), *pentru zonele superioare ale corpului, *pentru crearea in univers de noi centre benefice de putere, in scopul creatiei, *modelarea vietii pe un trend ascendent.

Metoda de plata

Inscrierea in curs este completa in urma inregistrarii platii. Grupa se completeaza in functie de ordinea platilor. 

Plata: BE09 7330 6552 6257

Violeta Cernat

Leave a Comment

Your email address will not be published.