Sunt Violeta Cernat si de 10 ani predau cursuri de dans. Am predat cursuri de dans la sute de copii si adulti atat in Romania cat si in Belgia si am creat coregrafii pentru dansul mirilor pentru peste 100 de cupluri.

In urma cu 2 ani am decis sa imi imbunatatesc abilitatile de a gestiona grupuri de adulti si copii iar in acest sens m-am format ca animatoare multiculturala la Bruxelles.

Aceasta calificare mi-a deschis portile catre o noua viziune in lucrul cu oamenii si m-a ajutat sa cresc foarte mult calitatea tuturor serviciilor mele.

Ulterior am inceput sa organizez si sa anim diverse stagii si ateliere pentru copii. Din aceasta experienta mi-am dat seama de cat de multa nevoie este de mine acolo.

Mai departe am decis sa creez blogul si canalul de youtube cu scopul de a incuraja educatia cu blandete a copiilor.

Tot in 2020, in plina pandemie, m-am format ca instructor in dansul energetic. Aceasta noua abilitate de conectare profunda cu oamenii m-a ajutat sa reusesc sa vad dincolo de aparente si sa imi dezvolt si mai mult latura mea intuitiva.

La inceput m-am simtit coplesita de felul in care dansul, spiritualitatea si educatia parentala vroiau o bucata din mine insa treptat am inteles ca nu este nevoie sa renunt la niciuna dintre ele si ca, din contra, pot foarte bine sa le imbin.

Cu entuziasm, impartasesc cu voi din energia mea, din motivatia mea, din pasiunea mea pentru dans si educatie.

EnglishFrançaisRomână