#2 Relatia cu copilul meu / Cum ii indeplinesc nevoile psihologice de baza in functie de varsta?Cum repar?

Data: 25 februarie

Ora: 11,00 – 13,00

Locatia: Bruxelles, Kardinaal Mercierplein 61090 -Biblioteca Neerlandofona Jette

Daca in primul eveniment #1 Emotiile mele vs emotiile copilului meu ai aflat despre emotii si despre cum functioneaza creierul copilului tau, ei bine, acesta este cel de-al doilea eveniment din seria #Relatia cu copilul meu si imi propun ca la aceasta intalnire sa te port intr-o calatorie de la nasterea copilului si pana in jurul varstei de 6 ani, calatorie in care vei afla care sunt principalele nevoi psihologice pe care este bine sa i le indeplinim copilului in functie de varsta.

Inca de la nastere copilul va trece prin mai multe etape, fiecare etapa avand un rol foarte important in dezvoltarea lui, fizica, psihologica, neurologica, motrica dar si emotionala. Din pacate cei mai multi dintre noi nu stim aceste lucruri si ne simtim deseori neajutorati atunci cand copilul nostru trece dintr-o etapa intr-alta. Unii dintre noi obisnuim sa spunem “parca cineva mi-a schimbat copilul” insa vei afla la intalnirea noastra ca unul dintre motivele pentru care ajungem sa simtim asa este pentru ca nu ne dam seama ca cel mic este intr-o anumita etapa si ca are anumite nevoi pe care cauta cu toata puterea sa si le implineasca.

Iata ce vei afla la acest eveniment

 1. Care sunt etapele de dezvoltare ale copilului de la nastere la 6 ani;
 2. Care sunt nevoile lui psihologice, principale, in fiecare dintre aceste etape;
 3. Cum le poti identifica;
 4. Cum stii daca i-ai indeplinit aceste nevoi sau cum sa o faci de acum incolo;
 5. Ce sa faci daca iti dai seama ca nu i-ai indeplinit anumite nevoi;
 6. Cum repari relatia atunci cand este nevoie;
 7. Idei de joaca;
 8. Exercitii de relaxare;
 9. Exercitiu de conectare.
 10. Fise de lucru interactive, in sala.

+ Sectiune Q & A (Intrebari si raspunsuri)

Vii la eveniment?
Poti trimite deja prin email intrebarea ta pentru sectiunea Q & A mai ales daca doresti ca ea sa fie confidentiala.

Despre mine

Parenting-ul constient nu este despre copii, este despre parintii lor, asta aveam eu sa aflu dupa ce ani la rand am lucrat in preajma copiilor neavand inca curajul sa patrund in aceasta calatorie de ghidare atat a mea cat si a celorlalti parinti spre o noua deschidere, una mult mai prezenta, mai iubitoare, mai constienta.

Sunt Violeta Cernat si multa lume ma cunoaste ca profesor de dans ori ca animatoare de copii caci asta am facut o lunga perioada de timp. Cat timp? Suficient cat sa simt ca este timpul sa ma opresc ori sa trec intr-o noua etapa, una cu totul fascinanta, cea a consilierului parental. 

Acesta este un proces de formare in care inca ma aflu in cadrul cursului de Parenting Masterclass organizat de catre Gaspar Gyorgy impreuna cu colaboratorii lui iar acest curs ma formeaza pe mine sa devin cea mai buna varianta a mea de consilier parental. 

Simt infinita recunostinta intregii echipe dar mai ales mie ca mi-am dat voie sa pornesc in aceasta calatorie din care te invit si pe tine sa faci parte. 

Asadar, fii alaturi de mine in cresterea mea, in procesul meu de transformare si afla cum o mama ce folosea critica la tot pasul si credea ca ea le stie pe toate a devenit o mama indeajuns de buna, apoi un consilier parental autentic si dedicat. Afla cum se poate sa treci de la un parenting traditional la unul constient. Afla cum poti invata sa te conectezi mult mai bine la corpul tau si la emotiile tale si afla cum sa te iubesti mai bine. 
Te imbratisez :) 

Detalii de pret

Pretul pentru acest eveniment este unul special, unul de inceput de drum, motiv pentru care poti participa si poti beneficia de toate informatiile mentionate mai sus dar si multe altele, la doar 15.00 euro.

Poti face plata in acest cont: BE09 7330 6552 6257 Violeta Cernat

Detalii inscriere

Inscrierea este completa doar dupa inregistrarea platii.

Daca dintr-un motiv sau altul nu mai poti participa la eveniment dupa inregistrarea platii, poti sa imi ceri un voucher in valoarea platita, pe care il poti folosi la oricare dintre evenimentele mele viitoare. Pentru a putea beneficia de acest voucher este necesar ca absenta sa fie anuntata cu minim 24 de ore inaintea evenimentului.

Modalitate de inscriere:

 • Prin telefon/ Whatsapp: 0492221583 – Violeta

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *